Головне меню

Пошук


Статистика

 

Дата розміщення: 2008-10-20 Переглядів: 1784

SICK – інтелектуальна сенсорна техніка

Розробка все більш складних "інтелектуальних" сенсорів та сенсорних систем, призначених для автоматизації виробничих та технологічних процесів, є основним напрямком діяльності фірми SICK AG. Невелика фірма, заснована у 1946 році, за час свого існування перетворилася на великий міжнародний концерн, що забезпечує роботою приблизно 4000 співробітників. У 2005 р. річний оборот компанії перевищив 600млн. Постійне впровадження новітніх технологій та продумана цінова політика забезпечують фірмі SICK лідируючі позиції на світовому ринку.

Автоматизація виробничих процесів:

Автоматизація виробничих процесівСегмент автоматизації виробничих процесів охоплює такі продукти, як системи автоматизації та захисту, а також пристрої автоматичної ідентифікації. Контроль якості продукції, ефективне управління процесами виробництва та транспортування є найважливішими завданнями, які успішно вирішуються завдяки використанню в автоматичних пристроях безконтактних сенсорів, датчиків кутових переміщень та вимірювачів відстані. Щоб повністю виключити ризик отримання виробничих травм під час роботи з технологічним обладнанням, застосовуються комплексні захисні системи та програмне забезпечення, які служать для запобігання нещасним випадкам на виробництві. Автоматичне розпізнавання двовимірних штрихових кодів, визначення висоти, форми та об'єму за допомогою конфігурованих лазерних вимірювальних систем становлять третій пріоритетний напрямок фірми SICK у сегменті автоматизації виробничих процесів.

Фірма SICK AG також активно розвиває сегмент обладнання для контролю технологічних процесів та викидів. Під маркою SICK-MAIHAK виробляються комплексні системи та окремі рішення для потокового газоаналізу, вимірювання витрати газу, визначення рівня запиленості, аналізу складу рідин та контролю рівня сипучих середовищ.

Безперервне впровадження інновацій:

Безперервне впровадження інноваційЗавдяки впровадженню в сенсори для автоматичних пристроїв вбудованої логіки для виконання контрольно-вимірювальних та комунікаційних функцій, вони перетворилися на автономні інтелектуальні прилади. Третє покоління захисних світлових бар'єрів та оптичних датчиків фірми SICK задає нові стандарти для всієї галузі. Ці пристрої є першими сенсорами цього типу, призначеними для різних системних шин. Іншою новинкою фірми є перша у світі інтелектуальна 3D-камера. Вона легко справляється із завданнями, що вимагають тривимірного контролю форми об'єктів або перевірки заданих ознак. Крім того, фірма SICK впроваджує найпередовіші технології при розробці та виробництві колірних, контрастних, ультразвукових датчиків, індуктивних та магнітних датчиків наближення об'єкта, а також інтелектуальних сенсорних камер.

Головна сторінка | Новини | Статті | Каталог | Послуги | Контакты | Карта сайта

ТОВ "Мегапромтехнологія".
Всі права захищено. © 2008