Головне меню

Пошук


Статистика

 

Дата розміщення: 2008-10-21 Переглядів: 1934

SCHNEIDER ELECTRIC ЗАВОЙОВУЄ НОВІ РИНКИ

SCHNEIDER ELECTRIC ЗАВОЮЄ НОВІ РИНКИФранцузький виробник електротехнічного області розподілу електроенергії, що купує в США компанію APC - American Power Conversion. Schneider Electric заплатить 4,8 млрд. євро, премія акціонерів APC у порівнянні з нинішнім біржовим курсом акцій компанії становитиме 30%. Причому для фінансування угоди Schneider доведеться залучити синдикований кредит та збільшити капіталізацію на 1 млрд євро шляхом додаткової емісії акцій.

Schneider платить за перспективи. APC 5; провідний світовий постачальник обладнання для захисту електроживлення та глобальних комплексних рішень на рівні підприємств. Корпорація з оборотом у 1,5 млрд. євро більше половини доходів отримує у США, 30% - у Європі та близько 20% - в Азії. Після придбання цього активу, Schneider Electric стане "номером один" у світі з виробництва устаткування захисту електроніки широкого спектра споживачів - від користувачів персональних комп'ютерів до промислових підприємств.

Schneider платит за перспективы. APC 5; ведущий мировой поставщик оборудования для защиты электропитания и глобальных комплексных решений на уровне предприятий. Корпорация с оборотом в 1,5 млрд. евро более половины доходов получает в США, 30% - в Eвропе и около 20% - в Азии. После приобретения этого актива, Schneider Electric станет "номером один" в мире по производству оборудования для защиты электроники для широкого спектра потребителей - от пользователей персональных компьютеров до промышленных предприятий.

Головна сторінка | Новини | Статті | Каталог | Послуги | Контакты | Карта сайта

ТОВ "Мегапромтехнологія".
Всі права захищено. © 2008