Головне меню

Пошук


Статистика

 

Дата розміщення: 2009-05-15 Переглядів: 2883

Магнітострикційні датчики лінійних переміщень TURCK

з найчастіших завдань автоматичного керування. Поряд із вимогою до точності позиціонування необхідна стійкість датчика до промислових умов - вібрації та забруднення.

Магнітострикційні датчики лінійних переміщеньTURCK пропонує датчики лінійних переміщень , призначені для контролю переміщень та точного позиціонування вузлів різних машин та механізмів.

Датчики лінійних переміщень - це безконтактні лінійні перетворювачі, що використовують принцип магнітострикції - безконтактно контролюється положення постійного магніту, що переміщається вздовж датчика. Відсутність електромеханічних рухомих контактів виключає проблему зношування та гарантує майже необмежений термін служби.

Датчик виконаний в алюмінієвому корпусі малого перерізу (висота 20 мм, ширина 35 мм) і поставляється з двома типами магнітів, що позиціонують: ковзна каретка з кульовим з'єднанням або магніт для установки на рухомі частини обладнання.

Висока стійкість до вібрацій, забруднення, вологи (ступінь захисту IP67), зовнішніх електромагнітних полів і широкий температурний діапазон дають можливість застосовувати датчики лінійних переміщень у багатьох областях: металообробні верстати, преси, транспортні системи, установки лиття під тиском і т.п. .д.

Лінійні датчики поставляються у виконаннях від 100 до 4500 мм (з кроком 2,5 мм), з аналоговим або імпульсним виходом.

Типи виходів (залежно від виконання):

- аналоговий (4...20 мА, 0...10 В або -10...+10 В)

- імпульсний - імітація виходів інкрементального датчика: зміщені послідовності імпульсів та нульовий сигнал (прямі та інверсні), можлива опція з інтерфейсом RS422

Точнісні характеристики:

- лінійність + 0,05%,

- роздільна здатність: аналогові датчики + 0,1 %, імпульсні датчики + 0,025 мм

Кордон робочого діапазону задається через керуючий вхід або установкою програмуючого магніту (залежить від виконання).

Головна сторінка | Новини | Статті | Каталог | Послуги | Контакты | Карта сайта

ТОВ "Мегапромтехнологія".
Всі права захищено. © 2008