Головне меню
Каталог
• A-F
• G-L
• M-S

Пошук


Статистика

 

SEW-EURODRIVE

SEW-EURODRIVE — це провідна компанія на світовому ринку електроприводної техніки, де працюють близько 11000 співробітників. Наявність філій SEW по всьому світу, повний асортимент продукції та широкий спектр послуг роблять цю компанію ідеальним партнером для підприємств з виробництва машин та обладнання, що потребують приводних систем різного призначення.

Ідеальна система для успішного руху

SEW має багаторічний досвід у галузі приводної техніки та успішно використовує його при розробці, виробництві та збуті своїх приводів, що поєднують механічні, електротехнічні та електронні компоненти. Редуктори та двигуни від SEW-EURODRIVE – законодавці тенденцій та стандартів у приводній техніці. Тому марка "Зроблено SEW" - це знак якості в індустрії приводу. Широка гама мотор-редукторів SEW забезпечує оптимальне рішення для кожного завдання будь-якого споживача.
Достовірні терміни постачання, оперативність і компетентність забезпечують стабільне становище компанії над ринком. «Люди не потребують продукції, їм потрібні рішення». Грунтуючись на цьому принципі, SEW-EURODRIVE розвиває не тільки мотор-редуктори, але також пристрої управління приводом. Тільки електроніка, що точно відповідає двигуну, може забезпечити оптимальне керування обладнанням. Тому інженери вибирають рішення приводу від одного виробника, отримуючи ефективне рішення задачі точної відповідності вимогам процесу. Але хороший продукт ще не все. Наша технічна підтримка та документація гарантує правильність вибору та застосування приводних систем. День за днем. По всьому світу.

Приводи SEW рухають світ

Без техніки приводу від SEW багато речей у світі зупиняться, такі як привід даху сучасного стадіону, конвеєр для багажу в аеропорту, ескалатори та ліфти у великих будівлях. Важко уявити будь-яку галузь світової промисловості, без використання комплектних приводів. Приводи SEW представлені скрізь, де рухається. У розливі напоїв, сучасних лініях збирання автомобілів, підйомниках та автоматизованих складах, кам'яних кар'єрах, хімічних установках та багатьох інших областях застосування.

Думати глобально, діяти локально

Штаб-квартира корпорації розташована у Брухзалі, Німеччина. Основні компоненти модульних приводів SEW виробляються за найвищими стандартами якості на 11 заводах у Німеччині, Франції, США, Китаї, Бразилії та Фінляндії. Приводи комплектуються з компонентів більш ніж на 60 складальних заводах по всьому світу. Близькість складального підприємства до замовника забезпечує дуже короткі терміни постачання приводних систем індивідуальної комбінації з високою якістю. Торгові філії, технічні бюро, центри обслуговування та постачання запасних частин можна знайти у більш ніж 50 країнах світу.

BS0, BW, BW1, BW2, BW3, BW9, DB, DBM, DEH, DER, DFC, DFD, DFE, DFI, DFP, DIO, DIP, DKG, DRS, DWE, EP, FBG, FHS, FKB , FSC, HD0, HF, HS0, MC07B, MDX61, ND, NF, UFD, UFI, UFO, UFP, USB, UWS, UWU

Замовити продукцію >>>

Головна сторінка | Новини | Статті | Каталог | Послуги | Контакты | Карта сайта

ТОВ "Мегапромтехнологія".
Всі права захищено. © 2008