Головне меню
Каталог
• A-F
• G-L
• M-S

Пошук


Статистика

 

SCaT (СКаТ)

SCaT (СКаТ - Системи Кабельних Трас)
(Україна)

ТМ SCaT (СКаТ - Системи Кабельних Трас) є українським виробником продукції для прокладення кабельних трас: металорукава в широкому асортименті типорозмірів, металевих кабельних лотків і аксесуарів необхідних для монтажу.

Продукція, що випускається представляє повноцінну, завершену систему для прокладення кабелю, усі елементи якої адаптовані один до одного. Промисловою базою для досягнення цієї мети є наявність власних виробництв усіх компонентів траси.

Місія SCaT

Донести енергію людям. Прокласти акуратні та логічні шляхи для кабелів будь-якого призначення, зробити функціонування сучасних будівель і споруд комфортним, безвідмовним і безпечним для людей.

Головна мета ТМ SCaT – надати нашим партнерам і клієнтам повністю завершену систему для прокладання кабелю, усі елементи якої адаптовані один до одного.

Досягнення цієї мети можливе за умови створення національного холдингу усіх видів виробництва подібної продукції. Два великих кроки у цьому напрямку SCaT вже зробив.

SCaT – двічі український виробник.

Перше підприємство компанії – завод з виробництва металорукава – стартувало в 1998 році та стало піонером з серійного випуску даного продукту в нашій країні. На сьогодні під ТМ SCaT підприємством виробляється повний асортимент металорукава зі сталевої оцинкованої стрічки та з нержавіючої стрічки. Підприємство володіє сертифікатами відповідності ТУ та нормам вогнестійкості Р90 державної системи УкрСЕПРО. Тут впроваджена міжнародна система управляння якістю ISO 9001.

В першому кварталі 2008 року відкрите друге підприємство компанії – завод національного масштабу з випуску систем на базі оцинкованого металевого лотка. Як і у випадку металорукава, до цього моменту на українському ринку лотки були виключно ввізними.

У списку торгових партнерів компанії провідні оптові та роздрібні оператори електротехнічної продукції, великі промислові підприємства нашої країни.

Продукція ТМ SCaT виходить на зовнішні ринки. Вже сьогодні її добре знають у Росії, Казахстані, Молдові, Румунії та Білорусі.

Продукція

Лоток металевий

Застосування кабельних лотків

Кабельні лотки – це електротехнічні вироби, які являють собою металевий профіль. Вони виготовляються зі сталі, що оцинкована за методом Сендзиміра з метою тривалої експлуатації. В залежності від призначення, лотки можуть бути перфорованими або без перфорації. Застосовуються, зазвичай, з кришкою – для підвищення ступеню захисту кабелів.

Кабельні лотки драбинного типу

Система «LOTSMAN» на основі драбинного металевого лотка ТМ SCaT призначена для прокладення кабелю великого перерізу. Характерною відмінністю системи є висока навантажувальна здібність і добра вентильованість. Лотки драбинного типу виробляються з листової сталі, оцинкованої за методом Сендзиміра (товщина цинкового покриття 19-23 мікрон), це забезпечує тривалість її експлуатації.

Металорукав

Металорукав ТМ SСаТ являє собою гнучкий трубопровід, призначений для захисту кабелів і дротів від механічних ушкоджень, негативного впливу середовища, а також для створення додаткового захисного екрана від електромагнітних і радіоперешкод. При цьому металорукав, який випускається з різними видами ущільнення, широко використовується для транспортування крупнодисперсних сипучих речовин і у вентиляційних системах, що працюють з неагресивними середовищами.

Замовити продукцію >>>

Головна сторінка | Новини | Статті | Каталог | Послуги | Контакты | Карта сайта

ТОВ "Мегапромтехнологія".
Всі права захищено. © 2008