Головне меню
Каталог
• A-F
• G-L
• M-S

Пошук


Статистика

 

Eaton

Eaton
(США)

Eaton — це компанія з інтелектуального керування електроживленням

Eaton — це компанія з інтелектуального керування електроживленням, яка займається покращенням якості життя та охороною навколишнього середовища для людей по всьому світові. Нами рухає прагнення правильно вести бізнес згідно із цілями сталого розвитку та допомагати нашим клієнтам керувати електроживленням — сьогодні й у майбутньому. Використовуючи глобальні тенденції зростання електрифікації та діджиталізації, ми прискорюємо перехід планети на енергію з відновлюваних джерел і допомагаємо вирішувати найбільш нагальні світові проблеми керування електроживленням.

eMobility — новий напрямок діяльності для Eaton, що поєднує електротехнічний і автомобільний напрямки нашої діяльності, дозволяючи створювати обладнання для виробників пасажирських, комерційних та позашляхових моделей електромобілів.

Житлові будинки. Eaton пропонує продукцію та послуги для галузі будівництва житла, розрахованого на одну родину або на багато родин, а також шляхи вдосконалення наявного житла.

Захист електричних кіл. Широкий асортимент засобів захисту електричних ланцюгів Eaton є віддзеркаленням багаторічних традицій створення технологій електричного захисту, надійності, дотримання нормативних вимог та ефективного розподілу електроенергії в альтернативній енергетиці, промисловості та гірничодобувному секторі.

Комунікації безпеки, охорони та засоби зв'язку на випадок аварійних ситуацій. Захист життя та майна людей — це питання, в якому немає місця для поступок. Вироби Eaton допомагають визначити, попередити, евакуювати та захистити від різних загроз в складних умовах сьогодення.

Освітлення та управління. Eaton пропонує широкий вибір інноваційних та надійних систем внутрішнього та зовнішнього освітлення, створених з використанням технологій підвищення працездатності, економічності та безпеки.    

Промислові засоби контролю, приводи, автоматизація та датчики. Спеціалісти Eaton вирішили проблему короткого терміну служби обладнання та високого рівня споживання енергії за допомогою повної лінійки засобів автоматизації та контрольно-вимірювальних приладів, що дають додатковий ресурс тим типам механічного обладнання, що користується найбільшим попитом ринку в світі.

Резервне живлення, ДБЖ, захист від перевантажень та розподіл живлення в ІТ-системах. Eaton пропонує комплексний портфель джерел резервного живлення та розподільного обладнання, що захищає від численних загроз, в тому числі від перебоїв у енергопостачанні, стрибків напруги та блискавок, забезпечуючи безперебійність роботи підприємства та скорочуючи кількість часу, що витрачається на ремонт та технічне обслуговування. Крім того, Eaton пропонує низку засобів управління енергоспоживанням, що дозволяють відстежувати та керувати електричною інфраструктурою.

Система розподілу та контролю електроенергії середньої напруги. Підвищуйте надійність, продуктивність та рівень безпеки обладнання завдяки електричним пристроям середньої напруги, що розподіляють, контролюють та керують електропостачанням вашого підприємства.

Системи розподілу та управління електроенергією низької напруги. Підвищуйте надійність, продуктивність та рівень безпеки обладнання завдяки електричним пристроям низької напруги, що розподіляють, контролюють та керують електропостачанням вашого підприємства.

Замовити продукцію >>>

Головна сторінка | Новини | Статті | Каталог | Послуги | Контакты | Карта сайта

ТОВ "Мегапромтехнологія".
Всі права захищено. © 2008